Naša priča

TOPLI NAPITCI, KOKTELI I VRHUNSKE SLASTI

U potrazi za najboljim sladoledom i slasticama u Rovinju, nametnula se Copacabana, caffe bar, eis saloon i cocktails s izuzetno maštovitom ponudom sladoleda, voćno sladolednih kupova i kolača spravljanih po čuvenoj talijanskoj recepturi. Smjestila se sa svojim prvim redom stolova na metar od mora u vrevi omiljenog okupljališta, na mjestu bivše Gradske kavane, veoma posjećenom.

I tako je Copacabana naslijedila dobar duh druženja i posjećenosti ali najviše privlači uzbudljivim recepturama svega što se ovdje nudi i spravlja, ambijentalno sjajnom terasom, fantastičnom kavom i originalnim koktelima.

Želite li energetsku bombu onda će se na dnu staklene zdjelice naći nasjeckani orasi i lješnjaci, preko njih će ići red svježe narezanih jagoda, pa preljev od tamne čokolade, zatim kolutići banane, kockice dinje ili nekog drugog voća po izboru, potom tri kuglice omiljenih sladolednih okusa i preko svega nasjeckani bademi i preljev od višnje i kupina s mrvicama čokolade. Vau…

Copacabana je ime koje posebno naglašava da je ovdje sve originalno i uzbudljivo drugačije, a najuzbudljivije je što se nalazi na putu svih kretanja gradom.

Uz koktele, obavezne latino ritmove i opuštenu atmosferu u savršenom predahu za dušu i tijelo, vrhunac doživljaja čaroban je pogled na zaljuljane barke i zelene otočiće ispred Rovinja. Otvorena, osunčana terasa s dobrom hladovinom sjenica privlači sav taj šareni svijet, navikao na važnost slatkih osvježenja, da uživa naposljetku i u najboljim kombinacijama dvadesetak vrsta pravih domaćih kolača.

Copacabana ima i veliki broj sjedećih mjesta, ogromno parkiralište u blizini, sjajnu i šarmantnu poslugu i savršenu catering ponudu pa zadovoljava sve potrebe za prijateljskim druženjima, domjencima, poslovnim i privatnim proslavama i party događanjima do kasnih noćnih sati.

Kada jednom tijelo okusi ove slatke zalogaje više nema povratka na stare običaje i oskudne ili nemaštovite slastice, a dobro je znati da sve najbolje i originalno nije uvijek i najskuplje.